- Med forkjærlighet for sykkel og ski

 

NRP ble stiftet sommeren 2016. På laget har vi fagfolk med lang erfaring og spisskompetanse. Vi ønsker å yte det lille ekstra for sykkel- og skiinteresserte. Mye passer nesten, men det beste er det som passer akkurat perfekt. Sånn er det også med ski og sykkel. Alle har individuelle behov, basert på alder og aktivitet. Slik tilpassing er NRP sin spesialitet.Vi har fagkompetansen som utgjør den lille, men store forskjellen. Forskjellen som gjør ski- eller sykkelturen til en enda bedre opplevelse. Nisjeforretning ligger i gågata i Brumunddal.

 

Oppmåling og skislip i verdensklasse. 

NRP Sport har ski for skøyting, klassisk , markaski og rulleski. For å oppnå den gode skiopplevelsen er utstyr viktig. NRP har prioritet ute hos leverandørene når det ankommer nye ski. Ski må nøye tilpasses den enkelte løper og deres nivå. Oppmåling og slip av ski er noe vi er stolte av å være blant Norges beste på. Vi fører ledende merkevarene innen skismøring og skiutstyr og gjør løpende egne testvurderinger. Ukentlig tester vi både strukturer og smøreprodukter for å gi kunden de beste rådene.

 

Fagfolk med lang erfaring

På sykkelverkstedet har vi fagfolk med 15 års erfaring på sykkelservice og selvsagt enda lengre sykkelerfaring, samt sliping og preparering av ski. Denne kompetansen gir deg de beste tipsene slik at du får en riktig tilpasset sykkel.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.