Atomic Redster C5 Skintec 20/21 Bestselgende felleski, inkl. binding.

Atomic Redster C5 Skintec 20/21

Bestselgende felleski, inkl. binding.

Varenr:612-s
5 199,-Kampanjepris
5 499,-Ordinær pris
1 på lager

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 2000,- (gjelder ikke sykler og ski)

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilpassTilbehør
Beskrivelse

Atomic Redster C5 Skintec 20/21

20/21 modellen av C5 Skintec er en videreføring av den superpopulære C5 18/19 modellen. En unik spennkonstruksjon, lik den som brukes på toppmodellene, gjør at du får en ski du lett får feste med samtidig som du glir godt. Atomic har et fellesystem som gjør det superenkelt å bytte feller. Skia kommer med en universal fell av 100% mohair som har god gripeevne og god glid.

 

Denne skia er et knallbra valg for deg som ønsker å gå både helt rolige turer og treningsturer med litt mer fart og innsats.

 

 

 

På klassiske ski og felleski anbefaler vi skilengde 20-25cm lengre enn kroppshøyde, skøyteski 5-10cm lengre. Er du en erfaren skøyter kan du ofte ha litt lengre ski enn om du er helt fersk. Vi i NRP er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd, vi tar derfor alltid kontakt ved bestilling av ski på nett.

 

 

NB!
Vi anbefaler å kjøpe med et vedlikeholdssett når du kjøper felleski. Det består av felleimpregnering og fellerens, og kan fås på en og samme flaske. Vedlikeholdssettet gjør at du bevarer skiene lenger, og gir det bedre glid og tryggere feste, da du hindrer møkk og skitt i å trekke inn i fellen. IKKE rengjør fellen med vanlig skirens, da vil fellelimet løsne.

Følg denne linken for å komme til vedlikeholdsprodukter til felleski, eller bare ta en titt litt lenger ned på denne siden under ''Tilbehør''.

https://www.nrpsport.no/ski/prepareringsutstyr/renseprodukter?Filter=20%C2%A41:20%C2%A41_Felleprodukter&Keep=true

 

Tilpass
Tilbehør