Madshus Race Speed Intelligrip 19/20 Inkl. Binding. Rask felleski!

Madshus Race Speed Intelligrip 19/20

Inkl. Binding. Rask felleski!

Varenr:435-s
3 899,-Kampanjepris
5 999,-Ordinær pris
ikke på lager (1 dager)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 2000,- (gjelder ikke sykler og ski)

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilpassAlternativer
Beskrivelse

Race Speed IntelliGrip har geometri inspirert av vår vellykkede racingavdeling, og konstruksjon som legger vekt på å gi eksepsjonelt grep uten å gå på akkord med gliden. Dette er en lett og slitesterk ski som passer godt til hverdagens trening og racing. For deg som er ute etter et smørefritt som fungerer både til trening og tur, synes vi dette er et knallgodt alternativ. IntelliGrip Integrated skin er laget av 70% mohair og 30% nylon, som fungerer i nesten alle forhold. Dette betyr at du ikke lenger trenger å bruke klister eller festevoks og kan bruke mer tid på å gå på ski!

IntelliGrip® Skin er integrert i sålen, og gir god glid sammen med trygt feste, noe som gjør klassiskturer enda enklere. Den progressive felleprofilen og vår unike blanding av Mohair og nylon sikrer optimalt grep og glid under alle forhold. En progressiv fell betyr en fell som er høyere på midten og lavere foran og bak. Dette er for å optimalisere fellen og gjøre at den glir best mulig samtidig som føringen fremover blir bedre. Fellen kan enkelt byttes ut og erstattes etterhvert som den blir slitt.

 
Disse skiene leveres med NIS 2.0 plate som er tilpasset Rottefella MOVE - system. Med Rottefella MOVE får du enda mer ut av skituren, siden du kan endre skienes egenskaper uten å ta de av deg. Ønsker du bedre feste kan du skru bindingen ett knepp fremover. Ønsker du at skien skal gli bedre og ha mindre av fellen ned mot underlaget kan du skru bindingen ett eller to knepp bakover. Binding er ikke inkludert, vi anbefaler Rottefella MOVE binding til denne skien. Bindingen finner du under ''Tilbehør'' lenger ned på siden.

 

 

På klassiske ski og felleski anbefaler vi skilengde 20-25cm lengre enn kroppshøyde, skøyteski 5-10cm lengre. Er du en erfaren skøyter kan du ofte ha litt lengre ski enn om du er helt fersk. Vi i NRP er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd, vi tar derfor alltid kontakt ved bestilling av ski på nett.

 

 

 

 

NB!
Vi anbefaler å kjøpe med et vedlikeholdssett når du kjøper felleski. Det består av felleimpregnering og fellerens, og kan fås på en og samme flaske. Vedlikeholdssettet gjør at du bevarer skiene lenger, og gir det bedre glid og tryggere feste, da du hindrer møkk og skitt i å trekke inn i fellen. IKKE rengjør fellen med vanlig skirens, da vil fellelimet løsne.

Følg denne linken for å komme til vedlikeholdsprodukter til felleski, eller bare ta en titt litt lenger ned på denne siden under ''Tilbehør''.

Tilpass
Alternativer