Atomic Redster C8 Skintec PSP 20/21 Inkl. binding. Atomic Redster C8 Skintec PSP 20/21 Inkl. binding.

Atomic Redster C8 Skintec PSP 20/21

Inkl. binding.

Varenr:AB0021478-S
5 699,-Kampanjepris
5 800,-Ordinær pris
ikke på lager

Rask levering

Fri frakt over kr. 2000,- (gjelder ikke sykler og ski)

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilpassTilbehørAlternativer
Beskrivelse

PSP er Atomic's nye bindingsplate, som gjør det mulig å montere flyttbare Prolink Shift rett på skien uten å skru bindingen. Bindingen er ganske lik i oppbygningen som tradisjonelle Prolink, men har en liten tapp under åpningen på bindingen som du trykker inn og løser ut bindingen med slik at du kan flytte den. Platen som sitter på har tall som hjelper deg med å se hvilken posisjon bindingen står i.

 

På klassiske ski og felleski anbefaler vi skilengde 20-25cm lengre enn kroppshøyde, skøyteski 5-10cm lengre. Er du en erfaren skøyter kan du ofte ha litt lengre ski enn om du er helt fersk. Vi i NRP er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd, vi tar derfor alltid kontakt ved bestilling av ski på nett.

 

 

 

NB!
Vi anbefaler å kjøpe med et vedlikeholdssett når du kjøper felleski. Det består av felleimpregnering og fellerens, og kan fås på en og samme flaske. Vedlikeholdssettet gjør at du bevarer skiene lenger, og gir det bedre glid og tryggere feste, da du hindrer møkk og skitt i å trekke inn i fellen. IKKE rengjør fellen med vanlig skirens, da vil fellelimet løsne.

Følg denne linken for å komme til vedlikeholdsprodukter til felleski, eller bare ta en titt litt lenger ned på denne siden under ''Tilbehør''.

https://www.nrpsport.no/ski/prepareringsutstyr/renseprodukter?Filter=20%C2%A41:20%C2%A41_Felleprodukter&Keep=true

Tilpass
Tilbehør
Alternativer