Atomic Redster C9 Carbon Skintec Med Toppmodell felleski. M/binding. Atomic Redster C9 Carbon Skintec Med Toppmodell felleski. M/binding.

Atomic Redster C9 Carbon Skintec Med

Toppmodell felleski. M/binding.

Varenr:110896-s
5 520,-Kampanjepris
8 950,-Ordinær pris
ikke på lager

Rask levering

Fri frakt over kr. 2000,- (gjelder ikke sykler og ski)

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilpassAlternativer
Beskrivelse

Atomic Redster C9 Carbon Skintec er den letteste og raskeste felleskia i Skintec-serien til Atomic.

Denne skien er en fullblods racingski med feller. Nomex kjernen er ekstrent lett, samtidig som den er stabil. Stabilitet får du også gjennom skiens innsving på 43/44/44. Innsvingen gir en rask og stabil følelse. Carbondelen i kjernen gjør at du får maksimalt ut av kraften du legger ned i skiene.

Atomic har et Easy Skin Exchange system som gjør at du enkelt kan bytte feller etter føre og værforhold. Fellene er i 100% mohair.

Merk:

På klassiske ski og felleski anbefaler vi skilengde 20-25cm lengre enn kroppshøyde. Vi i NRP er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd, vi tar derfor alltid kontakt ved bestilling av ski på nett.

NB!


Vi anbefaler å kjøpe med et vedlikeholdssett når du kjøper felleski. Det består av felleimpregnering og fellerens, og kan fås på en og samme flaske. Vedlikeholdssettet gjør at du bevarer skiene lenger, og gir det bedre glid og tryggere feste, da du hindrer møkk og skitt i å trekke inn i fellen. IKKE rengjør fellen med vanlig skirens, da vil fellelimet løsne.

Tilpass
Alternativer