100% Speedcraft Brille Matte white HiPER Blue Multilayer Mirror Lens

100% Speedcraft Brille Matte white

HiPER Blue Multilayer Mirror Lens

Varenr:12556
1 839,-Kampanjepris
2 299,-Ordinær pris
ikke på lager

Rask levering

Fri frakt over kr. 2000,- (gjelder ikke sykler og ski)

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Som den valgte brillen til verdensmester-syklisten Peter Sagan, er Speedcraft fullastet med avansert teknologi for det ypperste innen sportsprestasjoner. 100%'s signatur linse med det sylindriske skjoldet gir 360 graders sikt i både på sykkelsetet, i skiløypa, med løpeskoene på, og alt ellers. Ultragrip gumminesepad og tempelspisser er med på å gi komfort hele dagen, mens de nedre luftlukene øker ventilasjonen og reduserer fuktigheten og sjansen for dugg på linsen.

 

Speedcraft har slitesterke, robuste og lette polycarbon glass, med 5-basers sylindrisk skjoldglass for økt beskyttelse for øynene. 360 graders syn for uforstyrrede synsfelt og optimal sikt. Utskiftbare, ripe-bestandige glass med 100% UV-beskyttelse og HYDROILO belegg som gjør at skitt, olje og vann ikke fester seg og forstyrrer synet. Luftventilene nederst på glassert gjør at glassene holder seg duggfri gjennom hele økten. I tillegg er det luftehull på sidene slik at man får optimal lufting selv der brillen sitter. Nesepadsene og tuppene bak øret har ultragrip-gummi som gjør at brillens passform er optimal uansett hvor mye du svetter.

 

HiPER Blue Mirror Lens:
Filterkategori 3
Lysoverføring 15%

 

Clear lens:
Filterkategori 0
Lysoverføring 93%

 

På oversiktsbildet ser du hva som følger med i esken. Klart glass, ekstra nesepads, pose til pussing og oppbevaring i microfiber, hardcase og brukermanual til hvordan man enkelt skifter mellom de ulike glassene. NB! Brillen på oversiktsbildet er kun eksempel og er ikke brillen som er annonsert. Brillen på bilde 1 er brillen som selges.

Tilbehør
Alternativer