100% S2 - Soft Tact Cool Grey Photochromic Lens 100% S2 - Soft Tact Cool Grey Photochromic Lens

100% S2 - Soft Tact Cool Grey

Photochromic Lens

Varenr:6103400043
1 839,-Kampanjepris
2 299,-Ordinær pris
ikke på lager (1 dager)

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 2000,- (gjelder ikke sykler og ski)

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

Beskrivelse
Beskrivelse

Inspirert av Speedcrafts legendariske suksess både blant sykkelproffene, og nå sist i Verdenscupen i langrenn med Pål Golberg, er S2 100% hastighet som er nylig forberdret for en sporty hverdag og for maksimal komfort og effekt under harde økter og konkurranser. 100%'s innovative teknologier og signaturlinser er laget for bruk på alle nivåer, og i den idretten du trenger det. S2s laserettede kanter gir utseendet til en hel ramme i et kantfritt sylindrisk skjold, for 360 graders sikt og komfort.

 

Brillens sylindriske skjold gir fri utsikt i alle retninger, og 5,5 basen sikler overlegen passform. HYDROILO linsebelegg avviser skitt, olje og vann fra linsens overflate, og ventilasjonshullene i bunn av linsen sørger for en duggfri opplevelse. Nesepadsene og tempelspissene er laget i ultragrip gummi-materiale, som sørger for at brillen holder seg på plass selv om du rister på hodet eller kjører på et ulendt underlag.

 

Photochromic lens endrer seg etter lyset du bruker det i. Det vil si at de blir mørke ved bruk under sterkt sollys, og klare etterhvert som du bruker de i mørkere lys. Linsen endrer seg fra filterkategori 1 til 3, og lysoverføringen endrer seg helt fra 13% til 77%.