Catlike Mixino Sykkelhjelm Ekstremt lett og luftig topphjelm. Catlike Mixino Sykkelhjelm Ekstremt lett og luftig topphjelm. Catlike Mixino Sykkelhjelm Ekstremt lett og luftig topphjelm. Catlike Mixino Sykkelhjelm Ekstremt lett og luftig topphjelm. Catlike Mixino Sykkelhjelm Ekstremt lett og luftig topphjelm.

Catlike Mixino Sykkelhjelm

Ekstremt lett og luftig topphjelm.

Varenr:10801
2 599,-
Farge
Catlike Mixino Sykkelhjelm Matt Hvit S Str. 52 - 54
Catlike Mixino Sykkelhjelm Matt Sort S Str. 52 - 54
Størrelse
S
M
L
Vis varianter som liste
4 på lager

Rask levering

Fri frakt over kr. 2000,- (gjelder ikke sykler og ski)

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Catlike Mixino er hjelmen som store deler av landslaget i langrenn bruker på rulleski! Med en meget lav vekt og gode ventilasjonshull, merker du knapt at du har denne hjelmen på hodet.


En hjelm skal i første om gang redde deg hvis uhellet skulle være ute, og det trenger du ikke å bekymre deg for om denne hjelmen gjør!
Den unike måten hjelmen er støpt på gjør at støtet mot hodet blir fordelt ut over en større flate, slik at den totale smellen blir mindre der du får støt. I tillegg har den et slags innvendig bur som holder delene sammen hvis man skulle få en skikkelig trøkk.

Mixino er en lett og godt ventilert hjelm, perfekt for lange turer.

*Bruk av Grafén - gir maksimal styrke og minimum vekt
*En av markedets best ventilerte hjelmer
*Haxagon konstruktsjon for økt sikkerhet
*Fleksibelt og komfortabelt tilpassningssystem

Catlike var pionerer ved å ta i bruk Grafén nanofibre på det aramidbaserte nettstrukturen. Aramid betraktes som "skjelettet" og holder hjelmen sammen ved en kollisjon, og tillater samtidig maksimal energiabsorpsjon og kompresjonsstyrke inne i hjelmens struktur. Mixinos Hexagon design er basert på en Honeycomb-lignende konstruksjon, som er spesielt utviklet for å absorbere og spre slagkraften videre gjennom hele hjelmen. Kombinasjonen av disse teknologiene lot oss å lage denne lette, ventilerte og sikreste hjelmen på markedet. 

Mixinos karakteristiske utseende gir mening til Dual Flow-teknologien, som maksimerer luftstrømmen og leder den på en effektiv måte rundt hodet ditt, unngår overoppheting og garanterer den beste ventilasjonsytelsen mens du er på vei. Denne hjelmen er behagelig å ha på seg – MPS eVo optimerer komforten til brukeren gjennom sine 4-punkts justeringsmuligheter: skivesystem, sideveis glidepolstring, bakre bredde og høydejustering. Hjelmen er designet av Catlike for å kunne passe enhver hodestørrelse, og gir med dette en enestående passform, maksimal komfort og beskyttelse. 

 

Alternativer