NRP Sport

Brugata 19, 2380 Brumunddal
Org nr: 994 714 589

Ring oss: 917 11 685
post@nrpsport.no

 

NRP Sport ligger sentralt i gågata i Brumunddal, kun et par minutter unna avkjøringa fra E6 ved Mjøstårnet.

Thomas Strøm

THOMAS STRØM
- skiekspert

Thomas er en av våre skieksperter. Gode tips og råd er en del av hverdagen hans, ikke bare i NRPs butikk i Brumunddal, men også som trener og skismører for idrettslaget Mjøsski. Thomas har selv vært aktiv langrennsløper og satset hardt på ski til 19-årsalderen. Han er alltid oppdatert på det siste innen ski og smøring. Thomas gir deg god hjelp til uttak av ski og råd om alt innen smøring.

Send epost til Thomas

KJETIL BÆKKEVOLD
- sykkelekspert

Kjetil er vår ubestridte sykkelekspert med 15 års erfaring på sykkelservice og selvsagt enda lengre sykkelerfaring, samt sliping og preparering av ski. Kjetil begynte sin karriere innen sykkelservice hos Skar Sport i Moelv. Siden den gang har han trivdes utmerket på verkstedet. I tillegg til å være en Reodor Felgen på sykkel, gir Kjetil de beste tipsene slik at du får en riktig tilpasset sykkel.

 

Send epost til Kjetil

ROGER DAHL
- slipesjef

Roger har drevet med skislip siden de første slipemaskinene kom på markedet i slutten av 1980-tallet. Han var involvert i det norske skilagets slipeprosjekt som revolusjonerte industrien på 1990-tallet. Og har hatt Madshus som arbeidsgiver siden 1975. I dag jobber han for NRP Sport i gågata i Brumunddal. Sammen med våre produktutviklere er Roger med på å lage skislip i verdensklasse. 

Send epost til Roger

PER VOLLUM
- skiguru

Med over 40 års erfaring, er Per er godt kjent i skimiljøet. Han var aktiv skiløper fram til 19- årsalderen. Siden den gang har Per vært trener og smører i skimiljøet. Han har blant annet smurt skiene til tidligere toppløpere som Åge Skinstad og Øyvind Skaanes. De siste årene har Per holdt seg inne i skimiljøet for ungdoms- og turrennløpere.

Send epost til Per

KRISTIAN LARSEN
- testansvarlig

Når Kristian ikke er å finne i butikken på NRP, går det i ski eller sykling. Kristian deltar på mye skirenn gjennom vinteren, og er generelt interessert i skiutstyr og produkter. På sommeren driver han både med løping og sykling. I sesong er Kristian ukentlig i løypa og tester NRP sine produkter og sliper.

Send epost til Kristian

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.