NRP Sport

Brugata 19, 2380 Brumunddal
Org nr: 994 714 589

Ring oss: 917 11 685
post@nrpsport.no

 

NRP Sport ligger sentralt i gågata i Brumunddal, kun et par minutter unna avkjøringa fra E6 ved Mjøstårnet.

KRISTIAN LARSEN
- Daglig leder

Når Kristian ikke er å finne i butikken på NRP, går det i ski eller sykling. Kristian deltar på mye skirenn gjennom vinteren, og er generelt interessert i skiutstyr og produkter. På sommeren driver han både med løping og sykling. Kristian er også med i vårt team som tester ski gjennom hele sesongen, 
 

Send epost til Kristian

Thomas Strøm

THOMAS STRØM
- skiekspert

Thomas er en av våre skieksperter. Gode tips og råd er en del av hverdagen hans, ikke bare i NRPs butikk i Brumunddal, men også som trener og skismører for idrettslaget Mjøsski. Thomas har selv vært aktiv langrennsløper og satset hardt på ski til 19-årsalderen. Han er alltid oppdatert på det siste innen ski og smøring. Thomas gir deg god hjelp til uttak av ski og råd om alt innen smøring.

Send epost til Thomas

KJETIL BÆKKEVOLD
- sykkelekspert

Kjetil er vår ubestridte sykkelekspert med 15 års erfaring på sykkelservice og selvsagt enda lengre sykkelerfaring, samt sliping og preparering av ski. Kjetil begynte sin karriere innen sykkelservice hos Skar Sport i Moelv. Siden den gang har han trivdes utmerket på verkstedet. I tillegg til å være en Reodor Felgen på sykkel, gir Kjetil de beste tipsene slik at du får en riktig tilpasset sykkel.

 

Send epost til Kjetil

ROGER DAHL
- slipesjef

Roger har drevet med skislip siden de første slipemaskinene kom på markedet i slutten av 1980-tallet. Han var involvert i det norske skilagets slipeprosjekt som revolusjonerte industrien på 1990-tallet. Og har hatt Madshus som arbeidsgiver siden 1975. I dag jobber han for NRP Sport i gågata i Brumunddal. Sammen med våre produktutviklere er Roger med på å lage skislip i verdensklasse.

PER VOLLUM
- skiguru

Med over 40 års erfaring, er Per er godt kjent i skimiljøet. Han var aktiv skiløper fram til 19- årsalderen. Siden den gang har Per vært trener og smører i skimiljøet. Han har blant annet smurt skiene til tidligere toppløpere som Åge Skinstad og Øyvind Skaanes. De siste årene har Per holdt seg inne i skimiljøet for ungdoms- og turrennløpere.

På bilde over ser du NRP's Fabulous Five 🙂

Dette er heltene som gjør underverker på verkstedet eller i smørebua. De jobber hver dag for å være best. Best på å gi deg sykkelen tilpasset ditt behov eller levere ski i verdensklasse. 

- Med forkjærlighet for sykkel og ski

 

NRP ble stiftet sommeren 2016. På laget har vi fagfolk med lang erfaring og spisskompetanse. Vi ønsker å yte det lille ekstra for sykkel- og skiinteresserte. Mye passer nesten, men det beste er det som passer akkurat perfekt. Sånn er det også med ski og sykkel. Alle har individuelle behov, basert på alder og aktivitet. Slik tilpassing er NRP sin spesialitet.Vi har fagkompetansen som utgjør den lille, men store forskjellen. Forskjellen som gjør ski- eller sykkelturen til en enda bedre opplevelse. Nisjeforretning ligger i gågata i Brumunddal.

 

Oppmåling og skislip i verdensklasse. 

NRP Sport har ski for skøyting, klassisk , markaski og rulleski. For å oppnå den gode skiopplevelsen er utstyr viktig. NRP har prioritet ute hos leverandørene når det ankommer nye ski. Ski må nøye tilpasses den enkelte løper og deres nivå. Oppmåling og slip av ski er noe vi er stolte av å være blant Norges beste på. Vi fører ledende merkevarene innen skismøring og skiutstyr og gjør løpende egne testvurderinger. Ukentlig tester vi både strukturer og smøreprodukter for å gi kunden de beste rådene.

 

Sykkelverksted og -service

NRP Sport har et profesjonelt sykkelverksted hvor du møter ansatte som gjør det de liker best – å mekke på sykkel! Med vår erfaring og fagkompetanse innen sykkel, får du den beste servicen. I butikken i Brumunddal står våre folk klare til å gi deg gode råd og tips på vegen. Med eget verksted tilbyr vi alt innen service. Vi har over 15 års erfaring på sykkelservice og løser de fleste utfordringer. Vi utfører service på alle sykler uavhengig om de er handlet hos oss, men kjøper du sykkelen hos oss så får du 1 års gratis serviceavtale! Justering/smøring av gir/bremser, smøring av kjede og drivverk, stramme og justere pedaler/sadel, fylle luft i hjul.