SYKKELVERKSTED OG -SERVICE

 

NRP Sport har et profesjonelt sykkelverksted hvor du møter ansatte som gjør det de liker best – å mekke på sykkel! Med vår erfaring og fagkompetanse innen sykkel, får du den beste servicen. I butikken i Brumunddal står våre folk klare til å gi deg gode råd og tips på vegen. Med eget verksted tilbyr vi alt innen service. Vi har over 15 års erfaring på sykkelservice og løser de fleste utfordringer.

 

Vi utfører service på alle sykler uavhengig om de er handlet hos oss, men kjøper du sykkelen hos oss så får du 1 års gratis serviceavtale! Justering/smøring av gir/bremser, smøring av kjede og drivverk, stramme og justere pedaler/sadel, fylle luft i hjul.

 

Trafikksikker

Vår enkleste sykkelservice. Justering av bremser og gir. Eventuelt bytte av bremseklosser. Sjekk om sykkelen er trafikksikker.

 

Priser fra kr. 499,-

Vårlig sykkelservice

Utvidet sykkelservice med kontroll og justering av gir og bremser, ev.bytte av wire, strømper, bremseklosser, kjede og kassett, smøring av drivverk og styrelager.

 

Priser fra kr. 699,-

Aktiv sykkelservice

Full sykkelservice med kontroll og justering av gir og bremser, bytte av wire, strømper, gir- og bremsesystem, bremseklosser og alle drivverks-komponenter, lufting av hydrauliske bremser, smøring av drivverk og lager. Vi skifter også evt  styretape på denne servicen.

Priser fra kr. 899,-

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.