(fri frakt gjelder ikke sykler)

NRP Sport selger kvalitetssykler fra DBS, Hard Rocx, KTM og Hercules. Skal du kjøpe deg ny sykkel har vi alt du trenger her. Vi har alle sykkeltyper som terrengsykkel, landeveissykkel, barnesykkel, grusracer, gravelbike, elsykkel, hybrid og sparkesykkel. Like viktig som utvalget er et profesjonelt sykkelverksted hvor du møter ansatte som gjør det de liker best – å mekke på sykkel! Med vår erfaring og fagkompetanse innen sykkel, får du den beste servicen.

Les mer om valg av sykkel

Trafikksikker

Vår enkleste sykkelservice. Justering av bremser og gir. Eventuelt bytte av bremseklosser. Sjekk om sykkelen er trafikksikker.

 

Priser fra kr. 499,-

Vårlig sykkelservice

Utvidet sykkelservice med kontroll og justering av gir og bremser, ev.bytte av wire, strømper, bremseklosser, kjede og kassett, smøring av drivverk og styrelager.

 

Priser fra kr. 699,-

Aktiv sykkelservice

Full sykkelservice med kontroll og justering av gir og bremser, bytte av wire, strømper, gir- og bremsesystem, bremseklosser og alle drivverks-komponenter, lufting av hydrauliske bremser, smøring av drivverk og lager. Vi skifter også evt  styretape på denne servicen.

Priser fra kr. 899,-

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.