(fri frakt gjelder ikke sykler)

Skiservice

Skislip - testing - prepp - oppmåling - skiplukk

På NRP er vi opptatt av at alle som kjøper ski eller servicetjenester hos oss skal ha en god skiopplevelse. Vi tror at gode skiopplevelser starter med utstyr som fungerer. Derfor mener vi at vedlikehold og slip er svært viktig for at skiene skal fungere best mulig.

 

Alle ski som kommer inn til oss, enten det er nye eller brukte, legger vi mye ære i å gjøre så bra som mulig. Vi har et stort utvalg av skiservice og forskjellige sliper, og jobber kontinuerlig med å gjøre tjenestene og slipene best mulig. Hos NRP Sport skal du få skiservice i verdensklasse!

 

I tillegg til salg av ski for alle målgrupper, tilbyr vi skiservice. Vi preparerer ski og steinsliper struktur som forbedrer glideegenskapene til langrennsski betraktelig. Vi lover godt feste og skikkelig bra glid på skiene.

 

NRP sin ekspertise gir deg best mulig ski til turen eller rennet. Vi har mange års erfaring med slip og prepp, og står klare til å hjelpe deg med dine ski. Det vil bli omfattende testing av produkter og slip i forkant av større renn, både nasjonalt og internasjonalt.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.