Swix Evolution Softshield Jacket M Superkomfortabel, myk softshelljakke Swix Evolution Softshield Jacket M Superkomfortabel, myk softshelljakke Swix Evolution Softshield Jacket M Superkomfortabel, myk softshelljakke

Swix Evolution Softshield Jacket M

Superkomfortabel, myk softshelljakke

Varenr:15231
1 150,-Kampanjepris
2 299,-Ordinær pris
1 på lager

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 2000,- (gjelder ikke sykler og ski)

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

EVOLUTION SOFTSHIELD JACKET M

Evolution softshield er utviklet for maksimale pusteegenskaper og komfort på lange treningsøkter og aktive turer. De varmeisolerende egenskapene ved den børstede frotté innsiden egner seg også roligere turer som involverer pauser. Selv om dette plagger er mer elastisk og pustende enn langt de fleste langrennsplagg; bruk den i forhold med kjølig vind og opplev hvor påkledd og værbeskyttet man er mot elementene med disse moderne tekniske softshell stoffene. Kan brukes til nær sagt alt turrelatert aktivitet og vintertrening. Fordi den er så myk og elastisk, egner den seg også under skalljakker som ren isolasjon.

 

Jakken har ekstremt god stretch, som gjør at både passformen og komforten blir i ypperste klasse. I tillegg er utstiden vindavvisende hele jakken rundt, med en varmeisolerende struktur på innsiden. Hetten gjør at du kan isolere nakken under vindfulle og kjølige forhold. Rett og slett en alt-mulig-jakke, som egner seg til skiturer såvel som hverdagsbruk!

Tilbehør
Alternativer