Dæhlie Compete-Tech LS Herre Superundertøy for konkurranser Dæhlie Compete-Tech LS Herre Superundertøy for konkurranser

Dæhlie Compete-Tech LS Herre

Superundertøy for konkurranser

Varenr:333403_10000
559Kampanjepris
799 Ordinær pris
7 på lager

Rask levering

Fri frakt over kr. 2000,- (gjelder ikke sykler og ski)

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

Beskrivelse
Beskrivelse

Dæhlie Compete-Tech Long Sleeve - Superundertøy herre

 

Compete Tech er et svært tynt og lett superundertøy for konkurranse og trening med høy intensitet. Det laget med bærekraft og temperaturregulering som de viktigste egenskapene. Det er benyttet en balansert blanding av Tencel, resirkulert polyester  og fin merionoull,  med en materialvekt på 90 g/m2. Denne kombinasjonen av materialer sikrer optimal isolasjon, god fukttransport og hurtig tørking. I likhet med ull tilpasser Tencel seg en varierende kroppstemperatur og gir en fantastisk myk overflate.  Flate sømmer og svært fin garnkvalitet gjør at genseren føles myk og behagelig mot huden under aktivitet, uten ubehagelig friksjon.
Compete Tech er tilsatt Tencel Lyocell som er et fiber hentet fra cellulosemasse fra det bærekraftige eukalyptustreet. Dette treet vokser fort og plantes på FSC-sertifiserte trebruk uten genetisk modifisering eller kunstig vanning. Kjemikaliene som brukes til å produsere fiberen, administreres i et lukket system. Dette betyr at løsningsmidlet resirkuleres, noe som reduserer farlig avfall.
Fiberen er like sterk som polyester og like myk som silke. Dens pusteevne, fukttransport og antibakterielle egenskaper gjør den ideell til trening med både høy og lav intensitet.