Velg visning:
Du har valgt:

Skiklær

Vi har langrennsbekledning fra Johaug, Dæhlie, Lill-Sport, Swix og Salomon. I vårt sortiment finner du skijakker, skibukser, superundertøy, ull, luer, hansker, votter og sokker. NRP sport skal være både for eliten og mosjonistene, derfor har vi bekledning som passer behovene både til konkurranseutøvere og turgåere. 

 

Langrennsklærne fra Dæhlie og Swix er tradisjonelle norske skiklær som har fulgt norsk skitradisjon i generasjon etter generasjon, med lang levetid og klassisk design. Salomon-klærne fra Frankrike er laget med høyt fokus på design og funksjonalitet, og vi kan trygt si at det de har laget for alpevintre også fungerer i norske vinterforhold!

Landslagskolleksjonen fra Dæhlie finner du også hos NRP sport. 

Hvordan velge riktig skiklær?

Når du skal gå til innkjøp av langrennstøy, er det noen viktige ting å tenke over. Skal du bruke tøyet til rolige turer og rekreasjon eller er det høy fart og høy puls som står i fokus, eller kanskje litt begge deler? 


Om formålet med skigåingen er koseturer og rekreasjon, anbefaler vi en av de godt forede jakkene og buksene i vårt sortiment. Dette er bekledning som tåler bra med kuldegrader og har god isoleringsevne. 


Skal du gå mye i høy intensitet og høy fart, er pusteevnen på bekledningen vel så viktig som isoleringsevnen. 

 

Hansker, luer og undertøy

De aller fleste har gått en skitur eller vært ute i kaldt vær og frosset på fingrene. Har man gjort det en gang vet man at man aldri vil gjøre det igjen. Derfor er det viktig med gode skihansker. Våre hansker fra Dæhlie, Lill-sport og Swix finnes både i tykke og tynne varianter. Til ekstra kalde temperaturer anbefaler vi en ull-liner inni hanskene. 

 

I informasjonen under hvert enkelt produkt, står det både om pusteevne og isoleringsevne. På den måten skal det bli enklere for deg å velge riktig skibekledning til ditt bruk.

 

Om du lurer på noe må du ikke nøle med å ta kontakt med oss på tlf. eller post@nrpsport.no. 

Hvordan velge riktig skiklær...Vis mindre...