Velg visning:
Du har valgt:

Sykkelklær

Vi fører sykkelbekledning, sko og hjelmer fra flere forskjellige merker. Vi har sykkeltrøyer, BIB-shorts, Sykkelvester, vindjakker og løse ben/ermer både for de som liker det tight og aerodynamisk, og de som liker det mer løst og comfy. Merkene vi fører på bekledning er Craft, Nalini, Santini, Northwave, og vår egendesignede kolleksjon.

 

Skoene vi selger er fra Giro, Fizik, og Vittoria. Vi har både terreng -og landeveissko. Dette er merker med fokus på høy kvalitet og lang varighet. Trenger du veiledning på hvilke sko du trenger til dine pedaler så ta kontakt med oss.

I tillegg har vi hjelmer fra velkjente Catlike, Met og 100percent, både til barn og voksen, proffe og mosjonister. 

Det er ingen tvil om at det finnes mange uskrevne regler i sykkelmiljøet hva gjelder bekledning og kleskoder. Vi i NRP er opptatt av funksjonelt tøy som også ser kult ut. Derfor har vi både tøy til deg som er en skikkelig stisyklist og til de som legger ned timene i aerodynamisk tøy på landeveien. Uansett hva du liker og sykle, hvor ofte du sykler og hva slags sykkel du sykler på har vi sykkelbekledning til deg. 

Hvis du ønsker råd eller veiledning ved ditt kjøp, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi vil mer enn gjerne hjelpe deg med å finne den rette sykkelshortsen, den beste hjelmen eller de kuleste sokkene.

Forskjellige sykkelklær til forskjellige anledninger...Vis mindre...
100% Celium Jersey Black/mustard
Velg
20%
519
649
1
100% Celium Shorts Mustard
Velg
20%
1 039
1 299
2
100% R-core X Jersey Black/white
20%
679
849
Catlike 360
599
Catlike Yelmo Hjelm til stisyklisten!
30%
1 399
1 999