Atomic Redster S5 Skøyteski Inkludert Prolink binding Atomic Redster S5 Skøyteski Inkludert Prolink binding Atomic Redster S5 Skøyteski Inkludert Prolink binding

Atomic Redster S5 Skøyteski

Inkludert Prolink binding

Varenr:AB0021682
2 999,-Kampanjepris
4 649,-Ordinær pris
8 på lager

Rask levering

Fri frakt over kr. 2000,- (gjelder ikke sykler og ski)

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

Beskrivelse
Beskrivelse

Atomic Redster S5 Skøyteski

 

En meget stabil skøyteski for nybegynnere. Dette er en perfekt ski for deg som vil lære deg å skøyte. Kombinasjonen av høy stabilitet og at skia er svært lettgått gjør den til et sikkert valg. BI 4000 sålen til Atomic sikrer god glid på alle fører, og sidekantene på skia gir god kontroll og grep også på harde, isete forhold.

Skia leveres med Atomic Prolink Pro Skate binding, som er en lett og svært stabil skøytebinding med enkel åpne/lukke-mekanisme.

 

 

Kjøpshjelp for ski:

På klassiske ski og felleski anbefaler vi skilengde 20-25cm lengre enn kroppshøyde, skøyteskiene bør være 5-10cm over. Vi i NRP er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd, vi tar derfor alltid kontakt ved bestilling av ski på nett.

Noen skimodeller har oppgitte vektklasser, andre har soft, medium og stiff. Grunnen til at man velger vektklasse er for å få riktig spenn i skia, slik at man både glir godt og har godt feste.

- På ski med oppgitte vektklasser velger du den vektklassen som du er innenfor.

- På ski med soft, medium, stiff velger du den du tror passer deg best, så finner vi den beste skia til den vekten du oppgir.

- Er det ikke oppgitt vektklasser velger du kun riktig lengde så finner vi den beste skia til deg.