Swenor Alu Classic Elite RM3 Rulleski Med Rottefella Rulleskibinding Swenor Alu Classic Elite RM3 Rulleski Med Rottefella Rulleskibinding Swenor Alu Classic Elite RM3 Rulleski Med Rottefella Rulleskibinding

Swenor Alu Classic Elite RM3 Rulleski

Med Rottefella Rulleskibinding

Varenr:67-5003
2 799,-Kampanjepris
3 399,-Ordinær pris
-+
2 på lager

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 2000,- (gjelder ikke sykler og ski)

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Swenor Alu Classic Elite er en nyvinning fra Swenor. Skien bygger på den gode gamle Alutech skien, men har 40mm lengre stamme som bidrar til at skien føles mer stabil i diagonalgang samtidig som den føles mer retningsstabil i staking. Bindingsplasseringen gjør at den er like enkel å håndtere i nedoverbakker som Alutech til tross for de 40 ekstra millimeterne. Elite skiene leveres med heldekkende skjermer som gjør turer i regnvær til en lek!

Skiene leveres med Rottefella rottefella rulleskibinding og ferdig monterte heldekkende skjermer.

 

 

Hjuldiameter

70mm

Hjulbredde

45mm

Vekt

1990gr

Lengde

760mm

 

 

 

 

 

Vedlikehold av rulleski:

For at du skal ha glede av dine rulleski lenger, er det viktig med godt vedlikehold. Vi anbefaler at du spyler av rulleskiene med vann, helst varmt vann, etter hver økt, spesielt hvis det har vært regn og våt asfalt. Etter spyling er det viktig å tørke rulleskiene, her anbefaler vi at de enten ligger ute i varm sol, eller innendørs på et varmt gulv. Ikke anbefalt å oppbevare rulleskiene i en kald garasje rett etter vask.

Tilbehør
Alternativer