Madshus Redline 3.0 Intelligrip Lette felleski med racingpreg Madshus Redline 3.0 Intelligrip Lette felleski med racingpreg

Madshus Redline 3.0 Intelligrip

Lette felleski med racingpreg

Varenr:N20007
6 299,-Kampanjepris
7 900,-Ordinær pris
7 på lager

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 2000,- (gjelder ikke sykler og ski)

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Madshus Redline 3.0 Intelligrip

IntelliGrip®-varianten i Redline 3.0-serien har samme konstruksjon som Redline 3.0 Classic Warm ski. Det ekstra forsterkende karbonet gir en mer dynamisk ski som er perfekt for moderne felleski. Denne skia er fra Racingavdelingen hos Madshus, og har en ekstra innfelt fell, og dette er den eneste skien som kommer som standard med en fell som er 100% Mohair. For skiløpere med god teknikk, som ønsker å gå raskt, står ikke Redline 3.0 IntelliGrip® tilbake for noe.

 

Denne skien i kombinasjon med Move-binding fra Rottefella er et kombinasjon vi virkelig liker. Med mulighetene en Move-binding gir på en sånn type felleski gjør bruksområdet enda bredere og skigleden enda større. Ikke minst så ser det ekstremt kult ut!

 

 

På klassiske ski og felleski anbefaler vi skilengde 20-25cm lengre enn kroppshøyde, skøyteski 5-10cm lengre. Er du en erfaren skøyter kan du ofte ha litt lengre ski enn om du er helt fersk. Vi i NRP er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd, vi tar derfor alltid kontakt ved bestilling av ski på nett.

 

Alternativer