Madshus Redline 3.0 Skate F2 Inkl. binding. Madshus Redline 3.0 Skate F2 Inkl. binding.

Madshus Redline 3.0 Skate F2

Inkl. binding.

Varenr:N20008-s
4 899,-Kampanjepris
8 599,-Ordinær pris
1 på lager

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 2000,- (gjelder ikke sykler og ski)

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilpassTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Madshus Redline 3.0 Skate F2

Skateskiene fra Biri har fått nye navn for å bringe dem i tråd med modellnavnene Madshus tidligere brukte i racingavdelingen. F2 for harde, raske skiforhold og F3 for tregere, løsere forhold. Dette kan virke som en ubetydelig forandring, men det representerer etos for hva Redline handler om: å bruke topp racingnivå for å vise frem den velutprøvde teknologien og gi raskest mulig ski. Begge modellene har Tuned Dynamic Response-teknologi for å gi fenomenal energirespons og opprettholde optimale glideflater gjennom hele skyvet - forbedrer snøfølelsen og opprettholder hastigheten. Mellom de to modellene er F2 designet med lengre trykksoner og lengre midtrand enn F3 for å forbedre stabiliteten og maksimere topphastigheten, mens F3 er bygget for å ha kortere trykksoner og en revolusjonerende, kort midtrand. Denne designen utmerker seg virkelig i mykere eller langsommere snø der det ofte føles som om du må bytte til padleteknikk for å opprettholde fart. Ved å fjerne randen i den fremre trykksonen, er det nå lettere å vri skien på kanten i riktig posisjon for effektivt å opprettholde dobbeldansen lenger opp i oppoverbakker.

 

F2 modellens lange trykksoner gjør at den kjennes meget stabil ut på hardt føre, der hvor stabiliteten i skia har ekstremt mye å si. Dette er ikke bare en fornying av tidligere Redline modeller, dette er noe helt nytt og revolusjonerende fra Biri. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med denne skia!

 

Madshus Redline 3.0 Skate F2 i kombinasjon med Rottefella Move Race er en gullkombinasjon. Her har du muligheten til å justere bindingen bakover. Det gjør skia mer fleksibel slik at den tåler løsere forhold, fordi du tar mye av det harde trykket på fremskia vekk. Dermed vil skia flyte bedre også i løsere forhold.

 

På klassiske ski og felleski anbefaler vi skilengde 20-25cm lengre enn kroppshøyde, skøyteski 5-10cm lengre. Er du en erfaren skøyter kan du ofte ha litt lengre ski enn om du er helt fersk. Vi i NRP er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd, vi tar derfor alltid kontakt ved bestilling av ski på nett.

 

Tilpass
Tilbehør
Alternativer