LANGRENNSKI - BINDING - STAVER - SKO  

NRP Sport har et bredt utvalg av langrennski som klassiskski, skøyteski og felleski. Vi fører ski fra merkene Atomic, Fischer, Madshus, Rossignol og Salomon. Langrennsskiene i vårt sortiment dekker dine behov enten du skal ha et racing-par eller et par for rolige turer og rekreasjon. Med vår skikonfigurator oppgir du nødvendig informasjon vi trenger når vi skal plukke ut det perfekte paret til akkurat deg.

Vårt skiverksted er topp moderne med to slipemaskiner og ansatte som er eksperter på sliping og prepping av ski. Vi sliper ski for mange toppløpere og har ansatte med over 30 års erfaring på skisliping. Egen skiservice kan bestilles her(link).
 

Vis mer om skiservice og skiverksted...Vis mindre...
Fischer Binding Race Pro Skate IFP Skøytebinding til IFP-plate

Fischer Binding Race Pro Skate IFP

Skøytebinding til IFP-plate

Varenr:S50019
1 099,-
-+
20+ på lager

Gratis retur

Rask levering

Fri frakt over kr. 2000,- (gjelder ikke sykler og ski)

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

Beskrivelse
Beskrivelse
Race Pro Skate er en lett toppracing skøytebinding med svært god stabilitet. Brukervennligheten gjør denne til et førstevalg! En enkel vrifunksjon gjør det å gå inn og ut av bindingen særdeles enkelt. TURNAMIC® lar deg flytte bindingen uten bruk av verktøy, og stabilitetsegenskapene i skøyting justeres på den måten. Dette er så enkelt at det for eksempel kan gjøres i løypa underveis. Flow Flex teknologi gir en utmerket dynamikk i skiene. Effektiv og direkte kraftoverføring.