34022 34022

Fischer Speedmax 3D Classic 812

Topp racingski, inkl. binding

Varenr:N084191-s
9 598,-
Par
2 på lager
BeskrivelseTilpassAlternativer
Beskrivelse

Speedmax 3D Classic 812 er en klassisk racingski utviklet med 3D gliding sidewalls og Cold Base Bonding. Unik 3D teknologi gir mulighet for gliding av sidekantene som gir mindre friksjon og bedre gli. AirCore HM Carbon-kjerne gir skiene liv, god stabilitet og lav vekt. 812-konstruksjon med lengre trykksoner som er en allroundski, og gir den spesielt gode egenskaper på fastere underlag. Den har DTG World Cup Plus som er en universell slip og har sitt idealområde på omdannet snø. Prewaxed.

 

 

Spesifikasjoner:

Kjerne:

 Air Core HM Carbon

Konstruksjon:

 812 Cold klassisk

Sidecut/innsving:

 41-44-44

Plate:

 IFP

Vekt/lengde:

 1030g/197cm

 

 


 

Kjøpshjelp for ski:

På klassiske ski og felleski anbefaler vi skilengde 20-25cm lengre enn kroppshøyde, skøyteskiene bør være 5-10cm over. Vi i NRP er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd, vi tar derfor alltid kontakt ved bestilling av ski på nett.

Noen skimodeller har oppgitte vektklasser, andre har soft, medium og stiff. Grunnen til at man velger vektklasse er for å få riktig spenn i skia, slik at man både glir godt og har godt feste.

- På ski med oppgitte vektklasser velger du den vektklassen som du er innenfor.

- På ski med soft, medium, stiff velger du den du tror passer deg best, så finner vi den beste skia til den vekten du oppgir.

- Er det ikke oppgitt vektklasser velger du kun riktig lengde så finner vi den beste skia til deg.

 

Vi monterer valgt binding kostnadsfritt for deg!

 

Tilpass
Alternativer
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.