Atomic Redster C8 Skintec Felleski Topp felleski, inkl binding

Atomic Redster C8 Skintec Felleski

Topp felleski, inkl binding

Varenr:AB0021996-s
4 473Kampanjepris
5 999 Ordinær pris
1 på lager

Rask levering

Fri frakt over kr. 2000,- (gjelder ikke sykler og ski)

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilpass
Beskrivelse

Lett og god trening/ konkurranseski med topp ytelse. Finjustert kammerhøyder og en lett kjerne. Konstruksjonen sikrer deg god gli samtidig som den gir et sikkert feste. Med vår unike og lett utskiftbare feller kan skiene tilpasses føre og løypeprofil om man ønsker å få maks ut av skiene.

Shift bindingen som enkelt kan flyttes for å få bedre feste eller gli på skiene, monteres på eksisterende plate på skiene. Ønsker du Rottefella Move binding velger du det under ''tilpass'' så monterer vi kostnadsfritt til deg.

 

 

 

Kjøpshjelp for ski:

På klassiske ski og felleski anbefaler vi skilengde 20-25cm lengre enn kroppshøyde, skøyteskiene bør være 5-10cm over. Vi i NRP er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd, vi tar derfor alltid kontakt ved bestilling av ski på nett.

Noen skimodeller har oppgitte vektklasser, andre har soft, medium og stiff. Grunnen til at man velger vektklasse er for å få riktig spenn i skia, slik at man både glir godt og har godt feste.

- På ski med oppgitte vektklasser velger du den vektklassen som du er innenfor.

- På ski med soft, medium, stiff velger du den du tror passer deg best, så finner vi den beste skia til den vekten du oppgir.

- Er det ikke oppgitt vektklasser velger du kun riktig lengde så finner vi den beste skia til deg.

 

Vi monterer valgt binding kostnadsfritt for deg!

Tilpass