Salomon S/Max Skate Ski 22/23 Stabil, rask og lett skøyteski Salomon S/Max Skate Ski 22/23 Stabil, rask og lett skøyteski Salomon S/Max Skate Ski 22/23 Stabil, rask og lett skøyteski

Salomon S/Max Skate Ski 22/23

Stabil, rask og lett skøyteski

Varenr:L47020600
Fra 3 749,-Kampanjepris
4 999,-Ordinær pris
Vekt
Salomon S/Max Skate Ski 177cm Stabil, rask og lett skøyteski
Medium
Salomon S/Max Skate Ski 192cm X-stiff Stabil, rask og lett skøyteski
X-stiff
Vis varianter som liste
8 på lager

Rask levering

Fri frakt over kr. 2000,- (gjelder ikke sykler og ski)

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

Beskrivelse
Beskrivelse

Salomon S/Max skate er en nyhet fra Salomon før 22/23-sesongen, og vi har vært så heldige å få teste den på snø ved et par anledninger. Dette er en ski som imponerer, og man kjenner igjen Salomon-sjela i skien. Den er lett og og rask, samtidig som stabiliteten også er veldig god.

 

Denne skia plasseres gjerne som en av undermodellene, altså rett under toppmodellene. Og i denne klassen trekker vi gjerne fram denne skøyteskien som en av de aller ypperste. Skia er konstruert slik at den skal være bra på et stort spekter av fører og temperaturer, så for de aller fleste har du alt du trenger i denne skøyteskien. En svært god allround skøyteski.

 

Sålen på skia er en G5 universal såle som også brukes på World Cup skiene fra Salomon. Dette betyr at her har du en ski spekket med gode egenskaper, som gir ekstremt mye ski for pengene. 

NB!Bindingen på bildene følger ikke med.

 

Kjøpshjelp for ski:

På klassiske ski og felleski anbefaler vi skilengde 20-25cm lengre enn kroppshøyde, skøyteskiene bør være 5-10cm over. Vi i NRP er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd, vi tar derfor alltid kontakt ved bestilling av ski på nett.

Noen skimodeller har oppgitte vektklasser, andre har soft, medium og stiff. Grunnen til at man velger vektklasse er for å få riktig spenn i skia, slik at man både glir godt og har godt feste.

- På ski med oppgitte vektklasser velger du den vektklassen som du er innenfor.

- På ski med soft, medium, stiff velger du den du tror passer deg best, så finner vi den beste skia til den vekten du oppgir.

- Er det ikke oppgitt vektklasser velger du kun riktig lengde så finner vi den beste skia til deg.

 

Vi monterer valgt binding kostnadsfritt for deg!