RULLESKI TIL JUNIOR OG SENIOR   

(fri frakt gjelder ikke sykler)

Rulleski - rullemotstand, stilart, staver

 

Rulleski er den viktigste treningsformen for en langrennsløper om sommeren, derfor er det viktig med rulleski som tåler mye bruk i all slags vær. Rulleskiene fra IDT og Swenor er laget for norske forhold, og leveres med skjermer. Vi har rulleski til både klassisk og skøyting, både i aluminium og glassfibermateriale. Junior-rulleski er litt kortere og enklere å håndtere enn senior-rulleskiene.

 

Klassiskskiene har brede hjul for å stå rett over skia, og stopp på bakhjulet for å sparke ifra som med vanlige ski.

 

Skøyteskiene har smalere hjul som gjør det enkelt å skyve ut til siden.

 

Rullemotstand

Den vanligste rullemotstanden både til klassisk og skøyting er 2. Er man erfaren går man gjerne opp på 3 i klassisk. Junior-rulleski har en litt lettere motstand som gir økt mestring og skifølelse for uerfarne rulleskiløpere.

 

Rulleskistaver

Når man går på rulleski er det viktig å tenke på at asfalten er hard og gir mye belastning på skuldre, albuer og håndledd. Derfor anbefaler vi å bruke rulleskistaver som gir mindre belastning på armer/skuldre. Rulleskistaver er staver som helt fint kan brukes også på vinterstid, men som i tillegg til å være litt mykere enn de ypperste racingstavene også er laget for å tåle litt mer juling.

 

Rulleskibindinger

Det har vært mye snakkis om rulleskibindinger de siste årene. Vi ønsker å presisere at vi sjekker alle bindinger før vi sender ut, og bruker kun trygge bindinger. Henholdsvis Salomon/Atomic Prolink-system eller Rottefella sine rulleskibindinger med den nye ekstralåsen for ekstra trygghet.

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.