IDT Rulleski Classic Sort RM3 Inkl. Rottefella rulleskibinding

IDT Rulleski Classic Sort RM3

Inkl. Rottefella rulleskibinding

Varenr:110157
4 299,-
ikke på lager

Rask levering

Fri frakt over kr. 2000,- (gjelder ikke sykler og ski)

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Klassisk-rulleskiene fra IDT har helt siden de kom på markedet vært kjent for sin gode retningsstabilitet. Her trenger du ikke å bruke krefter på å få skiene til å rulle i riktig retning, skiene gjør det av seg selv. I tillegg til retningsstabiliteten er kjernen lett som gjør skien lett å manøvrere i svinger, samt at den kjennes lett ut å føre i motbakker - akkurat som ei god klassiskski på vinteren. Egenskapene til denne rulleskien gjør at den egner seg like godt for nybegynnere som aktive skiløpere.

 

Rullemotstand 3 er mye brukt blant aktive skiløpere som har brukt RM2 som ungdom og junior. Hjulene ruller noe tyngre enn på RM2, som gjør at man må ta i litt mer for hvert stavtak.

 

 

 

Vedlikehold av rulleski:

For at du skal ha glede av dine rulleski lenger, er det viktig med godt vedlikehold. Vi anbefaler at du spyler av rulleskiene med vann, helst varmt vann, etter hver økt, spesielt hvis det har vært regn og våt asfalt. Etter spyling er det viktig å tørke rulleskiene, her anbefaler vi at de enten ligger ute i varm sol, eller innendørs på et varmt gulv. Ikke anbefalt å oppbevare rulleskiene i en kald garasje rett etter vask.

 

IDT sine rulleski krever ingen smøring eller fettfjerning. Bruk av dette vil bare forkorte rulleskienes eller hjulenes levetid.

Alternativer