IDT Sports Skate Elite Sort RM2 Rulleski Ink. Rottefella rulleskibinding

IDT Sports Skate Elite Sort RM2 Rulleski

Ink. Rottefella rulleskibinding

Varenr:110159
3 749
ikke på lager

Rask levering

Fri frakt over kr. 2000,- (gjelder ikke sykler og ski)

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

IDT Skate Elite Pro PU har våthjul som er laget for å gi bedre grep på bløt og glatt asfalt. Hjulene har en annen gummiblanding som gjør i tillegg til å gi godt grep også gjør de svært slitesterke.

 

Lengden på Elite skiene gjør at man må gå mer ski-likt enn med en kortere rulleski, slik at det krever mer av den som bruker de. Samtidig får brukeren igjen mye i skifølelse og overføringsverdi til vinteren. For nybegynnere på rulleski kan den være noe vanskelig å håndtere. Er du aktiv skiløper er dette en knallski.

 

 

 

Vedlikehold av rulleski:

For at du skal ha glede av dine rulleski lenger, er det viktig med godt vedlikehold. Vi anbefaler at du spyler av rulleskiene med vann, helst varmt vann, etter hver økt, spesielt hvis det har vært regn og våt asfalt. Etter spyling er det viktig å tørke rulleskiene, her anbefaler vi at de enten ligger ute i varm sol, eller innendørs på et varmt gulv. Ikke anbefalt å oppbevare rulleskiene i en kald garasje rett etter vask.

 

IDT sine rulleski krever ingen smøring eller fettfjerning. Bruk av dette vil bare forkorte rulleskienes eller hjulenes levetid.

Alternativer