100% Glendale Soft Tact Off White Persimmon Lens 100% Glendale Soft Tact Off White Persimmon Lens 100% Glendale Soft Tact Off White Persimmon Lens

100% Glendale Soft Tact Off White

Persimmon Lens

Varenr:12568
1 249Kampanjepris
1 999 Ordinær pris
ikke på lager

Rask levering

Fri frakt over kr. 2000,- (gjelder ikke sykler og ski)

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

GLENDALE oppnår den perfekte balansen mellom tidløs styling sammen med premium ramme- og linseteknologi som ambisiøse multisportsutøvere forventer. Brillens størrelse tilsier at den fungerer best på sykkelturer, men vi har prøvd den både under løpeturer og skiturer, og kan bekrefte at brillen sitter som støpt under disse aktivitetene også! På brillen sitter det Persimmon Lens - et glass som er perfekt på regnværsdager og sene kvelder under gatelys.


100% sine Glendale briller har slitesterke og lettvektige polykarbonatlinser med 5-basers sylindrisk skjoldlinser for økt periferieavbildning og beskyttelse. I tillegg er de enkle å skifte ut og sette inn forskjellige glass til forskjellige vær og fører. Brillen har 100% UV-beskyttelse (UV400) og ripebestandig linsebelegg av høyeste kvalitet. Linsen er ventilert i kantene for å forhindre dugg og HYDROILO-linsebehandlingen avviser vann, skitt og olje. Brillerammen er svært robust og lett i Grilamid TR90 materiale. Ultragrip gummi neseputer og tips for sikker passform uansett hvor mye du svetter. Justerbare tempelspisser gjør at brillen sitter godt uansett hvordan formen på hodet ditt er.

 

Filterkategori 1
Lysoverføring 52%

 

På bilde nummer to ser man hva som følger med i esken. Til denne brillen følger det med en Smoke Lens (mørke solglass), microfiber pose til pussing og oppevaring av brillen, og en ekstra nose-pad. I tillegg følger brukermanualen for hvordan man skifter glass med.

Tilbehør
Alternativer