100% S3 Soft Tact Pink HiPER Blue Multilayer Mirror Lens 100% S3 Soft Tact Pink HiPER Blue Multilayer Mirror Lens 100% S3 Soft Tact Pink HiPER Blue Multilayer Mirror Lens

100% S3 Soft Tact Pink

HiPER Blue Multilayer Mirror Lens

Varenr:12740
1 249,-Kampanjepris
1 899,-Ordinær pris
ikke på lager

Rask levering

Fri frakt over kr. 2000,- (gjelder ikke sykler og ski)

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilbehørAlternativer
Beskrivelse

S3 kombinerer fremtredende funksjoner fra to anerkjente ytelsesfavoritter, og låner den undervurderte overrammen fra S2 og de definitive inntaksventilene og nesebroen fra ikoniske Speedcraft. S3 gir deg en subtil mykere vinkelitet og beholder det endelige utseendet til urokkelig kraft, og sikrer det alle vet - det handler om å gi 100%.

 

Brillen har 5,5-basers sylindriske skjoldlinser for økt beskyttelse og periferieavstand. Ultra HD-glassene er laget i robust og slagfast polycarbonmateriale, med 100% UV-beskyttelse og med et ripebestandig belegg. Nesebroen har ekstra ventilasjonshull som gjør brillene motstandsdyktige mot dugg. Glassene har i tillegg hydrofobisk og oleofobisk linsebehandling som gjør at skitt, vann og olje preller av. Tempelspissene og nesepaden er i justerbart ultragrip-gummi, som sørger for maksimal komfort og passform. Klare glass følger med i tillegg til HiPER Blue Multilayer Mirror glassene som sitter på brillen på produktbildet.

 

HiPER Blue Multilayer Mirror Lens:
Filterkategori 2
Lysoverføring 21%

 

Clear Lens:
Filterkategori 0
Lysoverføring 13%

 

På oversiktsbilde ser du hva esken inneholder. Klart glass, ekstra nesepad, pose til oppbevaring og pussing i microfiber og en brukermanual på hvordan man enkelt skifter mellom de forskjellige linsene. NB! Brillen i denne annonsen er i fargen Soft Tact Pink, og ikke svart slik som eksempelbrillen på oversiktsbildet er.

 

 

 

Tilbehør
Alternativer