Skiplukk

Nå har vi åpnet for forhåndsbestilling av langrennski for sesongen 23/24. Ved forhåndsbestillinger gjort innen 30. september gir vi deg gode priser og ikke minst gode ski.

Vi jakter alle etter gode skiopplevelser. Uansett ambisjoner og nivå er det skiene som setter mye av premissene, og de virkelig gode skiene blir plukket av fagfolk som har et bredt utvalg ski å plukke i. Det handler om å finne rett ski med riktige egenskaper med riktig slip til rett person.

 

Men så enkelt er det ikke.

 

Det er derfor vi plukker ski kun på bestilling. Først når du har lagt inn en bestilling reiser vi ut til importørene eller fabrikkene og plukker ski som passer akkurat til deg og dine behov. Når vi plukker går vi alltid gjennom mange par ski, gjerne flere ganger, før vi velger ut skiene til hver skiløper. Dette gjør oss konsistente i plukkingen og forsikrer oss om at vi plukker gode ski, gang etter gang.

 

På NRP Sport har vi et team med fagfolk som har lang erfaring og forkjærlighet for ski. Vi gleder oss stort til skisesongen starter og er allerede klare med våre slipemaskiner og i tett dialog med alle de store skileverandørene.

Ta kontakt på epost, telefon eller kom innom butikken for en skiprat. 

 

 

Skiplukk