Ski- og slipeservice

Effekten av å prege en struktur for et gitt føre inn i skisålen ved hjelp av en spesiell slipestein overgår alt av hva timer med smørejern, glider og pulver kan få til. Effekten varer dessuten i flere år. På mange måter har sliping revolusjonert glidegenskapene til langrennski, ved å utnytte polyetylen skisålen til fulle. Metoden benyttes ikke lenger bare av eliten, men har nå blitt «allemannseie».

 

Roger Dahl har drevet med skislip siden de første slipemaskinene kom på markedet i slutten av 1980-tallet. Han var involvert i det norske skilagets slipeprosjekt som revolusjonerte industrien på 1990-tallet. Og har hatt Madshus som arbeidsgiver siden 1975. I dag jobber han for NRP Sport i gågata i Brumunddal.

 

I tillegg til salg av ski for alle målgrupper, tilbyr vi skiservice. Vi preparerer ski og steinsliper struktur som forbedrer glideegenskapene til langrennsski betraktelig. Vi lover godt feste og skikkelig bra glid på skiene. NRP sin ekspertise gir deg best mulig ski til turen eller rennet. Vi har mange års erfaring med slip og prepp, og står klare til å hjelpe deg med dine ski. Det vil bli omfattende testing av produkter og slip i forkant av større renn, både nasjonalt og internasjonalt. Under er en oversikt over et utvalg produkter og tjenester, men vi skreddersyr etter ønske.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.