Skislip

På NRP er vi opptatt av at alle som kjøper ski eller servicetjenester hos oss skal ha en god skiopplevelse. Vi tror at gode skiopplevelser starter med utstyr som fungerer. Derfor mener vi at vedlikehold og slip er svært viktig for at skiene skal fungere best mulig.

 

Alle ski som kommer inn til oss, enten det er nye eller brukte, legger vi mye ære i å gjøre så bra som mulig. Vi har et stort utvalg av servicetjenester og forskjellige sliper, og jobber kontinuerlig med å gjøre tjenestene og slipene bedre.

 

I vinterhalvåret bruker vi mye tid på testing av sliper for å kunne tjene det lille ekstra i nedoverbakkene, eller for å få det lille hakket bedre slipp i skia. Små ting som utgjør mye under et skirenn. Våre sliper har vist seg svært gode og gitt toppresultater i Ski Classics ved Team Kaffebryggeriet med bl.a. Øystein Pølsa Pettersen. I tillegg har vi svært gode plasseringer med slipene våre i Norgescup og Skandinavisk cup. Vi har et stort utvalg sliper, fra grønne sliper til kaldt føre og hele rangen ned til røde sliper for skikkelig bløtt føre.


Effekten av å prege en struktur for et gitt føre inn i skisålen ved hjelp av en spesiell slipestein overgår alt av hva timer med smørejern, glider og pulver kan få til. Effekten varer dessuten i flere år. På mange måter har sliping revolusjonert glidegenskapene til langrennsski, ved å utnytte polyetylen skisålen til fulle. Metoden benyttes ikke lenger bare av eliten, men har nå blitt «allemannseie».

 

Roger Dahl har drevet med skislip siden de første slipemaskinene kom på markedet i slutten av 1980-tallet. Han var involvert i det norske skilagets slipeprosjekt som revolusjonerte industrien på 1990-tallet. Og har hatt Madshus som arbeidsgiver siden 1975. I dag jobber han for NRP Sport i gågata i Brumunddal.

 

I tillegg til salg av ski for alle målgrupper, tilbyr vi skiservice. Vi preparerer ski og steinsliper struktur som forbedrer glideegenskapene til langrennsski betraktelig. Vi lover godt feste og skikkelig bra glid på skiene. NRP sin ekspertise gir deg best mulig ski til turen eller rennet. Vi har mange års erfaring med slip og prepp, og står klare til å hjelpe deg med dine ski. Det vil bli omfattende testing av produkter og slip i forkant av større renn, både nasjonalt og internasjonalt. Under er en oversikt over et utvalg produkter og tjenester, men vi skreddersyr etter ønske.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.