Atomic Redster C7 Skintec JR Inkl. Access JR binding Atomic Redster C7 Skintec JR Inkl. Access JR binding Atomic Redster C7 Skintec JR Inkl. Access JR binding Atomic Redster C7 Skintec JR Inkl. Access JR binding

Atomic Redster C7 Skintec JR

Inkl. Access JR binding

Varenr:ABST00322
2 999
11 på lager

Rask levering

Fri frakt over kr. 2000,- (gjelder ikke sykler og ski)

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Atomic Redster C7 Junior felleski

 

En helt super felleski til tur/trening for barn og ungdom. 45mm bredde gjør skia veldig stabil, og utbygd sidekant gjør de enkle å manøvrere i nedoverbakker og svinger. Atomic's 100% mohair fell sikrer deg godt feste og god glid.

I en travel hverdag med mye som skjer, kan et par felleski gjøre ting mye enklere og mer effektivt før treninger. Her slipper du innom boden for å legge klister eller festevoks, bare hiv skiene i bilen og dra på trening uten å bekymre deg for om junioren har feste på skiene sine i dag. Redster C7 er en perfekt treningsski for de yngste da den enkelt gir godt feste samtidig som den glir godt.

 

 

Kjøpshjelp for ski:

På klassiske ski og felleski anbefaler vi skilengde 20-25cm lengre enn kroppshøyde. Vi i NRP er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd, vi tar derfor alltid kontakt ved bestilling av ski på nett.

Noen skimodeller har oppgitte vektklasser, andre har soft, medium og stiff. Grunnen til at man velger vektklasse er for å få riktig spenn i skia, slik at man både glir godt og har godt feste.

- På ski med oppgitte vektklasser velger du den vektklassen som du er innenfor.

- På ski med soft, medium, stiff velger du den du tror passer deg best, så finner vi den beste skia til den vekten du oppgir.

- Er det ikke oppgitt vektklasser velger du kun riktig lengde så finner vi den beste skia til deg.

Alternativer