Atomic Redster C9 Carbon JR Toppmodell juniorski med karbonkjerne Atomic Redster C9 Carbon JR Toppmodell juniorski med karbonkjerne

Atomic Redster C9 Carbon JR

Toppmodell juniorski med karbonkjerne

Varenr:AB0021572
2 939Kampanjepris
4 199 Ordinær pris
16 på lager

Rask levering

Fri frakt over kr. 2000,- (gjelder ikke sykler og ski)

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

Beskrivelse
Beskrivelse

En helt rå juniorski!

 

Atomic Redster C9 Carbon JR er en topp racingski til junior, bygget på samme lest som toppmodellen blant seniorskiene. Konstruksjonen i skia gir god bæring, samtidig som den er enkel å trå ned for å få trygt feste. Dette gjør at den kjennes lett ut å gå på, gir god glid, uten å gå på bekostning av festet. World-Cup belegget gjør at denne skia glir like godt som topp racingski. Vi har latt oss imponere over hvor bra denne skia er til juniorer med tanke på ytelse til utøveren og hvor enkelt det er å finne gode ski. Tidligere har det vært et must for ungdomsløpere å komme seg tidligst mulig over på seniorski, men med denne modellen er vi trygge på at det ikke lenger er et must.

 

Spesifikasjoner:

 

- Bruk:Konkurranse/ trening
- Bruker:Ungdom/ jr
- Brukernivå:Racing
- Type ski:Klassisk
- Konstruksjon:Race Carbon
- Kjernematerialer: Nomex FL
- Geometri (foran - midten - bak):44-44-43
- Såle:BI 6000
- Støvelkompatibilitet:Alle
- Vekt (ved hvilken lengde): 420 g / 172 cm

 

 

 

På klassiske ski og felleski anbefaler vi skilengde 20-25cm lengre enn kroppshøyde, skøyteski 5-10cm lengre. Er du en erfaren skøyter kan du ofte ha litt lengre ski enn om du er helt fersk. Vi i NRP er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd, vi tar derfor alltid kontakt ved bestilling av ski på nett.