Fischer Twin Skin Superior 21/22 Felleski, inkl. binding

Fischer Twin Skin Superior 21/22

Felleski, inkl. binding

Varenr:N21619V.s
3 654,-Kampanjepris
5 498,-Ordinær pris
2 på lager

Rask levering

Fri frakt over kr. 2000,- (gjelder ikke sykler og ski)

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseTilpassTilbehørAlternativer
Beskrivelse

Felleski til trening og konkurranse fra Fischer.

 

 

Smørefri klassisk trenings- og konkurranseski med ny integrert 100% mohair kortfell. Et innovativt system fra Fischer med todelt fell og midtrand som gir lett føring, et sikkert feste og god gli. Skiene fungerer best når det er faste forhold ved de fleste temperaturer, og er et ypperlig tilleggspar til de smørbare skiene. Power Layer og Efficient Forward Race teknologi for lettere ski, mykere frem- og bakski, optimalt feste og god gli. Har DTG World Cup Plus steinslip som er en universell slip. IFP-plate med Fischers TURNAMIC® bindingssystem for enkelt å kunne flytte bindingen uten bruk av verktøy for justering av feste og gli.

 

 

Kjøpshjelp for ski:

På klassiske ski og felleski anbefaler vi skilengde 20-25cm lengre enn kroppshøyde, skøyteskiene bør være 5-10cm over. Vi i NRP er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd, vi tar derfor alltid kontakt ved bestilling av ski på nett.

Noen skimodeller har oppgitte vektklasser, andre har soft, medium og stiff. Grunnen til at man velger vektklasse er for å få riktig spenn i skia, slik at man både glir godt og har godt feste.

- På ski med oppgitte vektklasser velger du den vektklassen som du er innenfor.

- På ski med soft, medium, stiff velger du den du tror passer deg best, så finner vi den beste skia til den vekten du oppgir.

- Er det ikke oppgitt vektklasser velger du kun riktig lengde så finner vi den beste skia til deg.

- Bindinger velger du i under ''tilpass'' - her er valget mellom Fischer Step In eller Rottefella Move binding. Fordelen med Move bindingen er at den enkelt kan flyttes uten å ta av skia.

Tilpass
Tilbehør
Alternativer