Salomon RC9 eSKIN Felleski Inkl. Salomon Shift Pro Binding Salomon RC9 eSKIN Felleski Inkl. Salomon Shift Pro Binding Salomon RC9 eSKIN Felleski Inkl. Salomon Shift Pro Binding

Salomon RC9 eSKIN Felleski

Inkl. Salomon Shift Pro Binding

Varenr:L47411200
2 499Kampanjepris
4 999 Ordinær pris
Vekt
Salomon RC9 eSKIN Felleski 201cm Hard Inkl. Salomon Shift Pro Binding
hard
Salomon RC9 eSKIN Felleski 201cm Med Inkl. Salomon Shift Pro Binding
Med
Skilengde
Vis varianter som liste
9 på lager

Rask levering

Fri frakt over kr. 2000,- (gjelder ikke sykler og ski)

Du er 2 000 kroner unna å få FRI FRAKT!

BeskrivelseAlternativer
Beskrivelse

Salomon RC9 eSKIN er en lettgått og trygg felleski som har god glid og er enkel å få godt feste på. RC9 eSKIN er en modell som passer for deg som trener og mosjonerer i preparerte langrennsløyper. Skiene har en litt utvidet kant som gir trygghet og godt kantgrep i utforkjøringer og svinger.

 

Prolink Shift Pro bindingen som følger med er en flyttbar binding, slik at du enkelt kan justere gliden/feste etter forholdene. Rottefella MOVE binding, 700,- tillegg.

 

 

 

Kjøpshjelp for ski:

På klassiske ski og felleski anbefaler vi skilengde 20-25cm lengre enn kroppshøyde, skøyteskiene bør være 5-10cm over. Vi i NRP er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd, vi tar derfor alltid kontakt ved bestilling av ski på nett.

Noen skimodeller har oppgitte vektklasser, andre har soft, medium og stiff. Grunnen til at man velger vektklasse er for å få riktig spenn i skia, slik at man både glir godt og har godt feste.

- På ski med oppgitte vektklasser velger du den vektklassen som du er innenfor.

- På ski med soft, medium, stiff velger du den du tror passer deg best, så finner vi den beste skia til den vekten du oppgir.

- Er det ikke oppgitt vektklasser velger du kun riktig lengde så finner vi den beste skia til deg.

Alternativer