Velg visning:
Du har valgt:

Terrengsykkel

En terrengsykkel eller mountainbike er en type sykkel som er utviklet spesielt for sykling i forskjellige grader av ulendt terreng, også kjent som terrengsykling. Typiske trekk er dekk med grovt mønster, jo mer rendyrket terrengsykkel jo grøvre dekk. I tillegg har de bredere styre og demper, enten både foran og bak eller bare frontdemping. Utvekslingen på terrengsykler har endret seg fra mange gir til å bli mer og mer 1-delt krank med 11/12-delte kassetter, spesielt på sykler over 10 tusen. 

 

Trenger du hjelp underveis står vi klare til å veilede deg med tips og råd. 

Skreddersøm

Vi hjelper deg med å finne riktig størrelse basert på din høyde og bruk. Med vår erfaring og fagkompetanse innen sykkel, får du den beste servicen. I butikken i Brumunddal står våre folk klare til å gi deg gode råd og tips på vegen. Med eget verksted tilbyr vi alt innen service. Vi har over 15 års erfaring på sykkelservice og løser de fleste utfordringer.

 

Sykkelservice

Vi utfører service på alle sykler uavhengig om de er handlet hos oss, men kjøper du sykkelen hos oss så får du 1 års gratis serviceavtale! Justering/smøring av gir/bremser, smøring av kjede og drivverk, stramme og justere pedaler/sadel, fylle luft i hjul.

Les mer om valg av sykkelVis mindre...