ELSYKKEL  

 

Velg visning:
Du har valgt:

Elsykkel

Hard Rocx E-Volution 6.5 E6100, 60nm, 504Wh
Velg
20%
31 999
39 990
4

Elsykkel (el-sykkel, el sykkel, elektrisk sykkel) har på få år blitt en av de mest populære sykkeltypene i Norge. Ikke bare er de perfekte til pendling, men som treningssykkel gir elsykkelen deg også lenger rekkevidde og lar deg komme frem på steder du kanskje ville hatt problemer å nå med en vanlig sykkel. Vi fører kvalitetssykler fra Hard Rocx, DBS, Giant, KTM med flere. Vi gir deg 1 års gratis sykkelservice i vårt profesjonelle sykkelverksted.

På lenken under kan du lese mer om forskjellige typer elsykkel som bysykkel, pendlersykkel, hybridsykkel, terrengsykkel for sti, terreng og grus, enten halvdempet eller fulldempet. Å kjøpe elsykkel er ofte en lengre prosess, og vi ønsker å være tilgjengelige for spørsmål. Vi har lang erfaring med elsykkel og har funnet våre best i test i de forskjellige segmentene.

Hvilken elsykkel trenger jeg?

Ved kjøp av el-sykkel er det lurt å orientere seg litt i markedet først. Det finnes mange forskjellige typer, så det gjelder å finne riktig sykkel til sitt bruk og behov. 

Bor du sentralt til og ønsker å ha en sykkel til og fra butikk, jobb og andre ærend er kanskje el-bysykkel noe for deg?
Vil du utforske mer og kanskje ta deg lengre turer med oppakning, eller ønsker en sykkel som har ''litt av alt'' er en elektrisk hybridsykkel noe for deg.
Ønsker du en elsykkel med sportslig utseende, litt grovere bygd enn en hybridsykkel, men samtidig en perfekt sykkel til hverdagsbruk er el-terrengsykkel noe for deg.
For de som er mye ute i skogen og trenger en elsykkel som tåler skikkelig juling både oppover og nedover, er el-fulldemper tingen.
 

Rekkevidde er også et sentralt spørsmål for mange. De fleste elsykler hos oss i NRP Sport leveres med enten 418wh, 500wh eller 630wh. Størrelsen på batteriet, sammen med Nm eller dreiemomentet på motoren avgjør rekkevidden. Våre bestselgere med 504wh batteri og 60Nm motor har en rekkevidde på 120-150km, litt avhengig av hvor mye man trår selv. 

 

Vi i NRP opplever at el-sykkel gjør det enklere for folk flest å komme seg ut på tur, så helseperspektivet er så absolutt til stede. For mange som i utgangspunktet ikke er glad i sykling har elsykkelen vært en åpenbaring, og gjort at de kommer seg ut på steder hvor de ikke ville ha sett ellers. Vi heier på elsykkelen som transportmiddel, trening, rekreasjon og hobby!

 

Har du spørsmål eller henvendelser til oss må du ikke nøle med å ta kontakt!

 

Service på din elsykkel

Vi har høy kunnskap på elsykler, og gir deg veiledning underveis, slik at du finner riktig sykkel tilpasset deg og ditt bruksmønster. Husk også at en elsykkel skal du ha i mange år, og derfor er vedlikeholdet viktig.

 

NRP Sport har et profesjonelt sykkelverksted hvor du møter ansatte som gjør det de liker best – å mekke på sykkel! Med vår erfaring og fagkompetanse innen sykkel, får du den beste servicen. I butikken i Brumunddal står våre folk klare til å gi deg gode råd og tips på vegen. Med eget verksted tilbyr vi alt innen service. Vi har over 15 års erfaring på sykkelservice og løser de fleste utfordringer.

 

Vi utfører service på alle sykler uavhengig om de er handlet hos oss, men kjøper du sykkelen hos oss så får du 1 års gratis serviceavtale! Justering/smøring av gir/bremser, smøring av kjede og drivverk, stramme og justere pedaler/sadel, fylle luft i hjul.

Les mer om valg av elsykkelVis mindre...